Українців попередили про новий спосіб передачі показників електролічильника. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці "Львівобленерго" у соціальній мережі facebook.

Споживачі зобов'язані щомісяця передавати показники лічильників, щоб постачальник зміг виставити коректний рахунок за спожиту електроенергію. Так, частину українців попередили про новий спосіб передачі даних.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Нововведення стосується споживачів із Львівщини. Для них запустили новий онлайн-сервіс, що дозволяє передавати показники лічильника електроенергії без попередньої реєстрації.

Як передавати показники за новими правилами:

  • зайти на вебсайт "Львівоблэнерго";
  • вибрати пункт "Показник" на стартовій сторінці;
  • натиснути кнопку "Подання показника на сайті";
  • заповнити всі необхідні дані та клацнути "Надіслати".

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Новий сервіс також дозволяє легко передати показники дво- чи тризонного електролічильника. Для цього споживач повинен вибрати пункт відповідно до зонності пристрою обліку та внести необхідні дані.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нюанс з електролічильників, про який має знати кожен: енергетики просвітили споживачів.

Також наш портал інформував, зламався лічильник чи зникло світло: у YASNO дали інструкцію на випадок непередбачених ситуацій.

Крім того, ми писали, хочете заощаджувати – платіть: українцям розповіли про перехід на інший вид тарифу за електроенергію.