Власники карток Mastercard від ПриватБанку мають можливість отримати приємний грошовий бонус у розмірі 100, 1000 або 10 000 гривень. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Українці з картками ПриватБанку можуть одержати на рахунок до 10 000 гривень у вигляді кешбеку. Цей грошовий бонус може бути наданий клієнтам, які отримають міжнародний переказ Ria на картку Mastercard від "Привату".

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Переклад Ria – це зручний та надійний спосіб підтримки близьких та рідних. Не проґавте шанс скористатися можливістю отримати від 100 до 10 000 гривень за переказ", - йдеться у повідомленні.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Умови отримання кешбеку:

  • зареєструватися в акції до 31 січня 2024 року за цим посиланням;
  • отримати на картку Mastercard від ПриватБанку переказ Ria на суму не менше 1000 гривень;
  • сплатити покупки цією ж карткою на суму від 100 гривень.

У ПриватБанку зазначили, що всього буде кілька етапів акції, і учасник може отримувати грошовий бонус на кожному з них.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Треба приходити і питати": клієнти ПриватБанку не можуть зняти гроші з власного рахунку.

Також наш портал інформував, ПриватБанк попередив про новий спосіб поповнення карт: що змінилося для українців.

Крім того, ми писали, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.