Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які з особливою відповідальністю ставляться до своїх платіжок по комуналці, є дуже важливі новини щодо так званого повернення коштів за доставку газу онлайн.

Багато українців, які свого часу переплатили за квитанціями за газ, хочуть дізнатися про правдивість повідомлень у соціальних мережах, що компанія "Нафтогаз" уже нібито почала повертати цю переплату.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Одна з українок поставила питання щодо такого плану: "Будь ласка, дайте роз'яснення щодо повернення сплачених коштів за доставку газу! Правда чи брехня? Які облгази, за який термін?".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У "Нафтогазі" надали відповідь, і заявили, що в мережі справді поширюється неправдива інформація, що "з 22 жовтня Нафтогаз починає повернення коштів за доставку газу онлайн".

Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook

У компанії наголосили: документи на повернення переплат приймаються виключно у Центрах обслуговування клієнтів разом із письмовою заявою.

У свою чергу "Газмережі" закликають: довіряти лише офіційним джерелам; бути обережними; у жодному разі не передавати свої дані стороннім особам.

Нагадаємо, у теплі, але з порожніми гаманцями: українцям розповіли, що буде з тарифами на опалення.

Раніше повідомлялося, щоб забезпечити доставку газу: газовики нагадали про важливу деталь.

Також, "Нафтогаз" пояснив, як правильно передавати показники лічильника: з платіжками буде ідеальний порядок.