Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" почне розсилати українцям "золоті" SMS-повідомлення. Компанія планує витратити на послуги інформування майже 66 мільйонів гривень. Про це свідчать дані на вебпорталі державних закупівель prozorro.

"Укрпошта" оголосила тендер на послуги з передачі SMS-повідомлень та послуги з передачі Viber-повідомлень. На послуги інформування поштовий оператор планує витратити 65 718 840 гривень або трохи більше ніж 1,8 мільйона доларів.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

У тендері зазначено, що загалом компанія планує оплатити послуги SMS-інформування в обсязі 60000 тисяч штук, послуги з передачі Viber-повідомлень – 90000 тисяч штук.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 01001, Україна, Київська область, Київ, вул. Хрещатик, 22 та по всій території України, окрім тимчасово окупованих територій. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024", - вказано на сторінці тендеру.

Тендер "Укрпошти". Фото: скрін prozorro.gov.ua
Тендер "Укрпошти". Фото: скрін prozorro.gov.ua

Тендер "Укрпошти". Фото: скрін prozorro.gov.ua
Тендер "Укрпошти". Фото: скрін prozorro.gov.ua

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, а на ремонт енергосистеми грошей немає: "Укренерго" витратить майже 40 мільйонів на туристичні послуги.

Також наш портал інформував, начальниця "королеви овочерізок" залишилася на посаді та отримала подяку від ЗСУ: "Зробили з корупціонерки - волонтерку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, переплатили майже втричі: у "Укргідроенерго" закупили обладнання за 118 мільйонів, відхиливши пропозицію з меншою ціною.