Українець отримав місячну платіжку за електроенергію із сумою, яку більшість споживачів платять за рік. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на facebook-сторінці YASNO.

Споживач поскаржився, що йому виставили місячну платіжку за електроенергію майже на 5000 гривень. Оператор системи розподілу нарахував йому 1800 кВт/год. При цьому українець стверджує, що передавав показники лічильника, але вони зникли кудись.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Завжди передаю показники 1-го числа, але минулого місяця якимось чином мені нарахували 1800кВт! Вдуматися тільки, чомусь мною передані показники кудись поділися, а в графіках опинився якийсь "мобільний додаток ОСР" замість моїх показань" , – написав споживач.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Українець зазначив, що йому нещодавно перевстановили лічильник і на ньому навіть немає тих обсягів спожитої електроенергії, що йому нарахували.

"Реально якийсь тупий розводняк. Я зробив фото свого лічильника, день-ніч-загальне (у мене навіть у "загальному", за всю історію життя лічильника, немає таких цифр які намалювали мені в "ясно". Лічильник встановили влітку цього року)", - додав клієнт.

Фахівці YASNO відреагували на скаргу та пообіцяли допомогу скоригувати дані та списати неіснуючу заборгованість.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше портал Знай повідомляв, українців обурили поради економії від YASNO: "З такими цінами рахунки будуть непідйомними..."

Також наш портал інформував, на українців чекають нові графіки відключення світла: гендиректор "Yasno" розповів про зміни та підготовку до зими.

Крім того, ми писали, зламався лічильник або пропало світло: у YASNO дали інструкцію на випадок непередбачених ситуацій.