Незважаючи на війну, українці зобов'язані сплачувати комунальні послуги, а щоб їм приходили коректні суми у платіжках, слід вчасно передавати показники лічильників, у тому числі газу.

Українцям нагадують, що передавати показання лічильника необхідно оператору ГРМ із 1 по 5 число щомісяця. Це можна зробити декількома способами:

  • на сайті або у чат-боті облгазу;
  • зателефонувавши в контакт-центр вашого облгазу;
  • скориставшись особистим кабінетом на сайті Нафтогазу;
  • через мобільний додаток.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Крім того, споживачі можуть передати показники за газ навіть без реєстрації в особистому кабінеті. У компанії "Нафтогаз" нагадали покрокову інструкцію:

  1. оберіть у головному меню розділ "Передача показників";
  2. введіть особовий рахунок та перші три літери прізвища власника рахунку;
  3. натисніть "Надіслати".

Коли перед вами відкриється "Форма передачі", залишається лише ввести поточні показання та номер телефону, а потім надіслати фахівцям. Якщо все виконаєте правильно, на екрані з'явиться повідомлення "Показники прийняті успішно".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Нагадуємо, передавати показання лічильника необхідно навіть, якщо ви тимчасово не проживаєте у помешканні та не користувалися газом", - зазначили в компанії.

Інструкція від Нафтогазу, скріншот
Інструкція від Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, прийшла платіжка на 100 тисяч: українці ризикують влетіти на гроші через лічильники газу

Раніше ми писали про те, що українці обурені платіжками за доставку газу: "Самі копали рови та купували труби, то чому..."

Як повідомляв Знай.ua, субсидії при боргах за комуналку: у Пенсійному фонді розповіли про "останню надію"