Багато українців не можуть зрозуміти, чому вони мають щомісячно платити за доставку газу, якщо вони за власний кошт прокладаи труби та оформлювали усю необхідну документацію. Представники "Нафтогазу" дали відповідь на популярне питання споживачів.

У пресслужбі "Нафтогаз" пояснили чому так відбувається.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Українка поцікавилась у представників компанії про те, чому вона повинна щомісячно оплачувати послуги з доставки блакитного палива, якшо в свій час усі витрати для встановлення труб, місцеві мешканці несли на своїх плечах.

"Чому ми маємо платити за доставку газу ,якщо ми самі купували труби, копали рови для газопроводу, збирали всі документи і оплачували всі проектні папери ,що до підключення села чи міста , поясніть чому ми маємо платити за доставку газу , якщо всі роботи були зроблені за наші кошти" - запитала клієнтка.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

У компанії повідомили, що на встановленні труб роботи не завершуються, тож працівники ГРМ цілодобово забеспечують безперешкодне, безпечне постачання газу та беруть на себе відповідальність за ремонт обладання та реагування на аварії.

Крім того оператор ГРМ займається обліком по лічильникам.

Скарга на "Нафтогаз". Фото Facebook
Скарга на "Нафтогаз". Фото Facebook

Раніше портал Знай повідомляв, три платіжки в одні руки: українцям почали розсилати додаткові рахунки за газ.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" перестав надсилати платіжки: українці скаржаться, що не можуть заплатити за газ.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив споживачів про зміни: що буде з тарифами та реквізитами.