Українців вже не раз попереджали, що зима буде суворою, в умовах можливих обстрілів і відключень електроенергії. Гендиректор "Yasno" Сергій Коваленко розповів, як компанія приготувалася до нового сезону, а також які зміни внесли до графіків відключення світла.

На ці запитання Коваленко відповів у великому інтерв'ю виданню The Village. Він зазначив, що окупанти використовують всі методи у війні з Україною, зокрема, обстрілюють енергооб'єкти, щоб викликати паніку та масовий виїзд громадян на тлі відключень електроенергії.

Українці без світла, фото Getty Images
Українці без світла, фото Getty Images

"Коли в людей немає світла, це шок. Що люди роблять під час шоку? Починають бігти. Перша мета росіян – щоби велика кількість людей поїхала з України. Друга мета – щоб почалася гуманітарна катастрофа", - висловився він.

Однак у Yasno вже давно приготувалися до зими, за словами Коваленка. Зокрема, попрацювали над IT-інфраструктурою, контакт-центром та переробили трохи графіки відключень. Гендиректор повідомив, що вони стали гнучкішими.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Тепер у графіках більша кількість груп. У Києві було три групи, а стало шість. Що більше груп і черг, то більше гнучкості. Також змінилися трохи години відключень. Маю надію, що ці графіки не будуть застосовані", - розповів Коваленко.

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, українців закликають обмежувати споживання електроенергії

Раніше ми писали про те, що плутанина у платіжках: чому українцям доводиться переплачувати за газ

Як повідомляв Знай.ua, Жолнович розповіла про відміну виплат: 12 місяців вистачить