Тарифи на блакитне паливо для населення точно не змінюватимуться до кінця опалювального сезону. Подальші ціни залежать від переходу на ринкові тарифи. Таку заяву зробив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов у ефірі телемарафону.

Побутові споживачі можуть бути абсолютно спокійними - до кінця зими тарифи на блакитне паливо не переглядатимуть.

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

"Хочу заспокоїти всіх, ціни не будуть підвищені протягом цієї зими. Вони стабільні, вони залишаються тими, які були минулого опалювального сезону", - заявив Олексій Чернишов.

Водночас, глава "Нафтогазу" припустив, що надалі можливе здешевлення блакитного палива, але розвиток ситуації залежить від комплексної реформи у сфері енергетики, а саме - переходу на ринкові тарифи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

"Ми дізнаємося про це, коли фактично Україна введе ринок енергії, зробить цю реформу. Ми очікуємо і сподіваємося, що це станеться, безумовно, вже після цієї зими. Це дозволить мотивувати ефективність виробництва та мотивувати додаткові інвестиції в цю галузь", - зазначив глава газопостачальної компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гаряча вода, опалення та газ: скільки українцям доведеться платити за комуналку у листопаді 2023 року.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" зробили заяву щодо оплати комуналки: стосується кожного споживача.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.