Киянам, які отримали поранення під час повномасштабного вторгнення, яке призвело до інвалідності, відшкодують вартість автівки, яку вони придбали раніше. Така компенсація доступна ветеранам, які на війні втратили верхні або нижні кінцівки.

Про це повідомляє урядовий центр "Київ Мілітарі Хаб" у Facebook.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

"КМДА продовжує програму надання часткової компенсації за придбаний автомобіль киянам-особам з інвалідністю І та ІІ групи, які внаслідок поранення/або каліцтва, одержаних підчас участі у заходах, необхідних для оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією рф проти України, отримали ушкодження, що призвели до необоротної втрати верхніх або нижніх кінцівок" - йдеться у повідомленні.

Сума відшкодування за раніше придбану автівку буде залежати від цінової політики та стану машини і може становити від 10% до 95% вартості автомобіля.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Щоб дізнатися деталі зодо компенсації, можна зателефонувати на гарячий номер "Київ Мілітарі Хаб" 0800300633 або +380674434311 (Відділ медичного обслуговування).

З документами, які необхідно подати для участі в програмі та анкету, яку потрібно заповнити можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, українцям пропонують нову допомогу: хто зможе отримувати

Раніше ми писали про те, що пенсіонерам дозволили на 20% збільшити виплати

Як повідомляв Знай.ua, заощаджуйте купу грошей на воді: як правильно встановлювати лічильник