Деякі українці переплачують за доставку блакитного палива через плутанину з платіжками. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Деякі облгази в Україні переходять під контроль Групи "Нафтогаз", через що нерідко страждають споживачі. Деякі люди скаржаться, що рахунки "подвоюють", надсилаючи їх тим, хто вже сплатив послуги наперед.

Платіжки за газ, скріншот YouTube
Платіжки за газ, скріншот YouTube

"За всі комунальні послуги здійснюється оплата згідно з рахунками за попередній місяць. І лише оплата за доставку газу здійснюється заздалегідь. Багато користувачів сплатили у серпні за доставку газу у вересні облгазам. А створені газорозподільні мережі знову виставляють рахунки за доставку за вересень", - скаржиться споживач.

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Через зміни виходить, що деяким клієнтам потрібно двічі платити за розподіл газу. При цьому дехто проплатив послуги до кінця року і не розуміє, як повернути гроші.

"Виходить, що користувачам потрібно платити двічі. Деякі користувачі вже проплатили за доставку до кінця року. Потрібно вирішити це питання", - додав українець.

Втім, у "Нафтогазі" не відповіли, як споживачі можуть вирішити це питання.

Доставка газу. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Доставка газу. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У жодній країні світу немає": українці дико обурюються через дві платіжки, але "Нафтогаз" вмиває руки.

Також наш портал інформував, гаряча вода, опалення та газ: скільки українцям доведеться платити за комуналку у листопаді 2023 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" зробили заяву щодо оплати комуналки: стосується кожного споживача.