Приватбанк підписав договір з благодійним фондом допомоги Євангелійської реформаторської церкви.

Завдяки цьому українці зможуть отримати грошову допомогу з фонду без додаткової комісії через платіжну систему ПриватБанку. Про це повідомили в пресслужбі банку.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Отримають допомогу не всі, а лише люди з соціально незахищених верств українців. Зокрема це стосується громадян, які найбільше потребують допомоги та проживають в найбільш постраждаих від війни областях. Сюди входять три області – Донецька, Херсонська та Дніпропетровська.

Щоб отримати допомогу варто зареєструватися особисто у пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації в цих областях організація буде оголошувати самостійно. Сума виплати на кожного члена сімї – 6660, і буде вона надходити через платіжну систему Приватбанку. Якщо ви зареєструвалися і підходите по всім параметрам – виплата буде нарахована автоматично на карту громадянина.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Якщо отримувач неає платіжної картки, або вказав її неправильно при реєстрації, то він отримає повідомлення на телефон, де буде вказано номер переказу Приват мані. За цим номером грошову допомогу можна буде отримати платіжною картою, через термінал обслуговування, банкоматі, в самому банку, або ж за номером 3700.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, який розмір допомоги передбачений по тимчасовій непрацездатності

Раніше на порталі Знай повідомлялося, був рахунок і не стало: ПриватБанк перетворює карти клієнтів в шматок непотрібного пластику

Також, наш портал інформував, у "Ощадбанку" вирішили "покарати" українців, які й так втратили свої домівки: "Неможливо відстежити..."