АТ "Чернігівгаз", яке раніше входило до групи облгазів олігарха Дмитра Фірташа, перейшло в управління "НАК "Нафтогаз". Деякий час особисті рахунки клієнтів, як і тарифи на послуги з розподілу залишаються незмінними.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"АТ "Чернігівгаз" стало 18 підприємством, яке перейшло під контроль держави. Підприємство забезпечує доставку газу для майже 360 тисяч будинків. Крім того, регулює розподіл блакитного палива в бюджетні та релігійні організації, промислові об'єкти, а також 12 теплокомуненерго регіону", - йдеться у повідомленні.

У компанії звернули увагу на те, що наразі особисті рахунки клієнтів, як і тарифи на послуги з розподілу залишаються незмінними, однак показання газового лічильника споживачів з Чернігівської області потрібно вносити на сайті my.gas.ua.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Також у "Нафтогазі" повідомили про те, що нові споживачі можуть звертатися за консультаціями до кол-центру за номерам:

066-300-2-888

098-300-2-888

Раніше "під крило" монополіста перейшли "Київоблгаз", "Житомиргаз", "Львівгаз", "Сумигаз", "Дніпропетровськгаз", "Вінницягаз" та ще низка інших облгазів.

Нагадаємо, "Не зрозуміло, в чому тут логіка?": у "Нафтогазі" пояснили, як вважають суми у платіжках

Раніше ми писали про те, що "Атаки ще не почалися, а світла вже немає": українці страждають через відключення електроенергії

Як повідомляв Знай.ua, у "Yasno" підказали, як відчутно заощадити на комуналці: сума у ​​платіжці буде на 50% нижчою