Частині українців почали приходити одразу дві платіжки за розподіл газу та ще одна за фактично спожите паливо. Чому так відбувається і хто вимушений заплатити більше, розповіли на facebook-сторінці АТ "Львівгаз".

Одразу дві платіжки за розподіл блакитного палива почали приходити колишнім клієнтам АТ "Львівгаз", яке з вересня припинило свою діяльність у зв'язку з передачею повноважень національному оператору ТОВ "Газорозподільні мережі України".

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Чому дві платіжки?

Перша платіжка – остаточний рахунок від АТ "Львівгаз", а саме сума заборгованості за розподіл газу.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Друга платіжка – рахунок за послугу з розподілу від нового оператора "Газмережі".

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Дві платіжки за розподіл отримають лише ті люди, які ще мають заборгованість перед АТ "Львівгаз", тобто за період до вересня", - йдеться у повідомленні.

Споживачам повідомляють, що далі їм буде, як і раніше, приходити одна платіжка за розподіл і одна за спожите блакитне паливо.

Раніше портал Знай повідомляв, як правильно платити за розподіл блакитного палива: газовики поділилися важливою інструкцією.

Також наш портал інформував, що "Нафтогаз" перестав надсилати платіжки: українці скаржаться, що не можуть заплатити за газ.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив споживачів про зміни: що буде з тарифами та реквізитами.