Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також серед самих киян, продовжує підносити "сюрпризи" своїм абонентам.

На цей раз мобільний оператор "Київстар" повідомив, що починаючи з 31 жовтня поточного року буде припинено дію послуги MMS. Багато наших читачів пам'ятають, що це було справжньою "фішкою" в далекі "нульові" і навіть "десяті" роки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії на офіційному сайті мобільного оператора "Київстар".

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

З повідомлення стає зрозуміло, що у мобільного оператора "Київстар" більше не буде доступна функція, яку абоненти активно використовували на початку 2000 років. За останні роки на зміну застарілим функціям прийшли нові месенджери.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

При цьому в компанії зазначили, що функція MMS-автовідповідача та пакет MMS, що входить до щомісячного пакету послуг, залишаться доступними.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Крім того, "Київстар" запевнив абонентів, що вони не зазнають жодних змін чи незручностей, а якість зв'язку не постраждає.

"Впевнені, що абоненти не відчувають незручностей через припинення дії послуги, адже передавати мультимедійні повідомлення можна без додаткової плати за допомогою високошвидкісного 4G-інтернету та популярних месенджерів", - зазначили в компанії.

Нагадаємо, абоненти "Київстар" можуть отримати безліміт лише за 1 гривню: що потрібно зробити.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" вказав на важливий нюанс: на що звернути увагу клієнтам.

Також, мобільний оператор безпідставно списав гроші: як домогтися справедливості та повернути своє.