Для всіх наших читачів, які уважно стежать за порядком у своїх платіжках з комуналки, є дуже важливі новини. Річ у тім, деякі споживачі світла досі що неспроможні зрозуміти, у чому конкретна користь нових двозонних лічильників електрики.

На одному з прикладів у компанії Yasno вирішили продемонструвати головну перевагу таких прилад обліку.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів компанії Yasno на офіційній сторінці в мережі Facebook.

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube
Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

Один із клієнтів компанії звернувся з повідомленням такого плану: "Я давно думаю про двозонний, а може й тризонний лічильник, але з нашою підлою владою немає жодної гарантії, що вона не скасує двозонний облік. А гроші я на нього вже витрачу".

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Двохзонний лічильник. Фото: скрін youtube
Двохзонний лічильник. Фото: скрін youtube

Представники компанії "Yasno" надали свою відповідь: "Перевагою двозонного обліку є "нічний" тариф - 1,32 грн/кВт∙год, який діє з 23:00 до 7:00. Оскільки зараз двозонний облік діє, впевнені, що це буде гарною інвестицією у майбутнє".

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Також варто розповісти, що в компанії Yasno, якщо у вас є бонуси в програмі лояльності і ви замовите набір Розумний Watt, то двічі отримаєте вигоду.

Перший раз – при замовленні двозонного лічильника. Завдяки накопиченим бонусам ви можете придбати набір зі знижкою до 10%.

Другий раз – після встановлення лічильника. Наші набори Розумний Watt допомагають платити за електроенергію на 50% менше. Тому що вони вважають споживання з 23:00 до 7:00 за нічним тарифом – по 1,32 грн за кВт⋅год. А ще на них діє послуга безкоштовної установки оператором системи розподілу.

Нагадаємо, ціни на електроенергію у листопаді: хто з українців заплатить менше.

Раніше повідомлялося, "Можлива зупинка електропостачання": в обленерго попередили українців.

Також, немає грошей на комуналку? Українцям підказали, як вибратися з "боргової ями", ще й отримати субсидію.