Українці отримують одразу дві платіжки для оплати газу – за блакитне паливо та його транспортування, але такі правила багатьох обурюють. При цьому "Нафтогаз" вмиває руки і заявляє, що нічого не може змінити, оскільки до його обов'язків не входить доставка газу.

Компанія "Нафтогаз" вже не раз пояснювала, що вона відповідає за ціну на газ, питання боргу чи переплати, платіжки для оплати та консультації щодо способів оплати та роботи онлайн-сервісів. Проте українка наголосила, що в жодній країні світу люди не платять окремо за доставку, адже все входить у вартість.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Про це написала незадоволена клієнтка під постом компанії у Facebook.

"Навіщо потрібна ця "прокладка" в особі облгазу? У жодній країні світу немає окремо послуги "доставка" чогось. Там все входить у вартість "продукту споживання". Ви ж не платите окремо за те що вам доставлять ковбасу чи хліб у магазин", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У "Нафтогазі" перерахували обов'язки "облгазів", до яких входить підключення/відключення газу, забезпечення якості та тиску, реагування на аварійні виклики, усунення аварій та отримання свідчень лічильників. Однак немає жодного слова про те, чи планує компанія почути побажання українців.

"За надання цих послуг клієнт отримує окремий рахунок та сплачує його", - нагадали в компанії.

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот
Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, "Не зрозуміло, в чому тут логіка?": у "Нафтогазі" пояснили, як вважають суми у платіжках

Раніше ми писали про те, що "Атаки ще не почалися, а світла вже немає": українці страждають через відключення електроенергії

Як повідомляв Знай.ua, у "Yasno" підказали, як відчутно заощадити на комуналці: сума у ​​платіжці буде на 50% нижчою