Українці можуть отримати фінансову допомогу на оплату "зимової" комуналки або купівлю дров, якщо використовується пічне опалення. Виплати надаються від Кіровоградської обласної організації Червоного Хреста України за підтримки Швейцарського Червоного Хреста за проєктом "Гуманітарне реагування".

Внутрішньо переміщені українці можуть отримати грошову допомогу на оплату комунальних послуг або закупівлю дров та вугілля. Виплати надаються на опалювальний сезон.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Допомога надається на період опалювального сезону для внутрішньо-переміщених осіб у вигляді грошової допомоги на покриття оплати комунальних послуг або на закупівлю дров та ін. (сума буде фіксована та незалежна від суми за комунальні послуги або ціни на дрова)", - йдеться у повідомленні.

Хто може отримати допомогу:

  • внутрішньо переміщені громадяни з інвалідністю 1, 2 групи;
  • самотні батьки зі статусом ВПО.

Допомога ВПО. Фото: Youtube
Допомога ВПО. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Реєстрація відбудеться 26 жовтня з 12.00 за адресою: м. Олександрія, вул. Поштова, 9. Претенденти на допомогу повинні мати при собі копії паспорта, ІПН, довідки переселенця, пенсійного та надати код IBAN для нарахування виплат.

Грошова допомога. Фото: скрін t.me/oleksandriiadopomoga
Грошова допомога. Фото: скрін t.me/oleksandriiadopomoga

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, виплата 3300 гривень: хто з українців може подати заявку на допомогу до кінця жовтня.

Також наш портал інформував, гуманітарну допомогу для переселенців: хто і як може отримати безкоштовні продуктові набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українкам з дітьми безкоштовно видають місячний запас памперсів та гігієнічні набори: як отримати.