Мільйони українців перейшли від минулих постачальників до нового оператора газорозподільних мереж – компанії "Газмережі". Експерт з ЖКГ, тарифів та питань комунального господарства Олег Попенко розповів, чому по квартирах ходять газовики та просять підписати незрозумілий документ.

Про це він написав у своєму Telegram каналі. Українцям варто знати, що при зміні оператора необхідно переукласти заяву-приєднання, проте Попенко зазначив, що це відбудеться автоматично після першої оплати.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Справді зараз до вас можуть прийти газовики, з паперами та посвідченнями (посвідчення ви можете перевірити), щоб звірити дані та підписати документи (їх не обов'язково підписувати)", - додав він.

Газовики проводять звірку даних, щоб скоригувати інформацію про клієнтів та внести їх у особисті кабінети. Експерт наголосив, що споживачів особисто це ні до чого не примушує.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Якщо ви дуже хочете допомогти газовикам, завантажте заяву-приєднання з офіційного сайту вашої філії, заповніть та надішліть на вказану там адресу. Але не обов'язково. Ви за цю послугу сплачуєте у платіжках", - написав Попенко.

Пост Олега Попенка, скріншот
Пост Олега Попенка, скріншот

Нагадаємо, що "Нафтогаз" зазначив важливий нюанс: на що звернути увагу клієнтам

Раніше ми писали про те, що виплата 3300 гривень: хто з українців може подати заявку на допомогу до кінця жовтня

Як повідомляв Знай.ua, газовики назвали найнебезпечніший спосіб обігріти житло: не ризикуйте, навіть якщо дуже холодно