За останні декілька тижнів українці могли бачити на просторах інтернету інформацію про те, що графіки вже запровадили і всі залишаться без світла. В Укренерго вирішили дати остаточну відповідь щодо обмежень електроенергії.

Національна енергетична компанія написала про це у своєму Telegram- каналі. Так, українцям нагадали, що окупанти навмисне б'ють по нашій енергосистемі, щоб позбавити її керованості. В Укренерго не виключають, що терористи повторять свої спроби цієї зими.

Енергооб'єкт України, фото з вільних джерел
Енергооб'єкт України, фото з вільних джерел

А от щодо графіків відключення, у компанії відповіли, що ніхто не знає розкладу ворожих атак, тому неможливо передбачити, коли з'являться збої в енергосистемі.

"Наголошуємо ще раз – наразі українська енергосистема має достатньо електроенергії, щоб забезпечити потреби всіх споживачів. Якщо не буде обстрілів – Укренерго зараз не бачить передумов для дефіциту та відключень", - переконують народ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Українців просять не вестися на фейки на просторах інтернету, адже одні люди заробляють на дезінформації, інші намагаються розхитати цим українське суспільство.

"Немає сенсу чекати сигналу Повітряна тривога. Але якщо вона зазвучить – треба йти в укриття. Так само немає сенсу чекати відключень – але треба мати план, що ви робитимете, якщо вони стануться", - додали в компанії.

Пост Укренерго, скріншот
Пост Укренерго, скріншот

Нагадаємо, Yasno допоможе українцям заробити гроші: що пропонує компанія

Раніше ми писали про те, що "Нафтогаз" зазначив важливий нюанс: на що звернути увагу клієнтам

Як повідомляв Знай.ua, газовики назвали найнебезпечніший спосіб обігріти житло: не ризикуйте, навіть якщо дуже холодно