Українцям доступні багато способів економії електроенергії, які особливо актуальні під час холодів та опалювального сезону. В енергокомпанії Yasno підказали ще один.

Про це компанія написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Так, споживачам пропонують скористатися накопиченими бонусами у програмі лояльності, завдяки яким можна замовити набори Розумний Watt.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

У Yasno запевняють, що завдяки цьому українці мають подвійну вигоду. Цей набір дає знижку 10% при замовленні двозонного лічильника, а також економію до 50% на комуналці при установці такого приладу.

"Наші набори Розумний Watt допомагають платити за електроенергію на 50% менше. Чому? Бо вони рахують споживання з 23:00 до 7:00 за нічним тарифом – по 1,32 грн за кВт⋅год. А ще на них діє послуга безоплатного встановлення оператором системи розподілу", - пояснили в компанії.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Всього є два набори. "Оптимальний" підійде для однофазної мережі, а "Експерт" - для трифазної. Їх можна замовити за цим посиланням, а зареєструватись у програмі лояльності тут.

"Отакий корисний факт для тих, хто обирає двозонний лічильник і хоче платити менше за світло", - додали в публікації.

Пост Yasno, скріншот
Пост Yasno, скріншот

Нагадаємо, наардепи повернули податкові перевірки: кому і коли чекати непроханих гостей

Раніше ми писали про те, що українцям підвищать розмір соціальних виплат: скільки отримуватимемо з 2024 року

Як повідомляв Знай.ua, "Чим ви реально займалися?": українці скаржаться на відсутність світла через те, що в ДПЕК "байдикували влітку"