Останнім часом в українських містах почастішали аварійні відключення електроенергії, хоча активна фаза обстрілів росіян ще не розпочалася, а в "Укренерго" запевняють, що потужності вистачає. Наприклад, мешканцям столиці вимикали світло тричі за один тиждень.

Про це повідомила стривожена мешканка Дарницького району столиці на сторінці "ДТЕК Київські електромережі" у Facebook. Вона зазначила, що ракетні атаки ще не почалися, і навантаження не побільшало, але споживачам все одно відключають електроенергію.

Київ без світла, скрін: YouTube
Київ без світла, скрін: YouTube

"За тиждень це 3 раз... І весь час перепідключають до резервної лінії. При цьому обстрілів ще не було, і навантаження не стало більшим. Може потрібно зараз відремонтувати і вирішити цю проблему завчасно? А не перепідключати", - написала вона.

Також українку напружує вид району, який яскраво горить із увімкненою електроенергією, а їй доводиться страждати.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Коли весь район горить яскраво, а ти без світла по 2-3 години і розумієш, що атаки ще не почалися... А світла вже немає", - додала жінка.

У "ДТЕК" спробували заспокоїти українку і заявили, що звернуть увагу на її зауваження, щоб уникнути такого в майбутньому.

Відгук про роботу ДТЕК, скріншот
Відгук про роботу ДТЕК, скріншот

Нагадаємо, "Чим ви реально займалися?": українці скаржаться на відсутність світла через те, що у ДТЕК "байдикували влітку"

Раніше ми писали про те, що без світла на кілька днів: українців попередили про 5 важливих речей на випадок блекауту - встигніть запастися

Як повідомляв Знай.ua, уріжуть виплати замість обіцяного підвищення: українці можуть втратити до 50% пенсії - кому приготуватися