Газорозподільне підприємство АТ "Волиньгаз" перейшло під контроль держави та увійшло до Групи "Нафтогаз". У зв'язку з цим для споживачів зробили важливе оголошення.

Фахівці "Нафтогазу" попередили колишніх клієнтів "Волиньгазу", що тарифи на розподіл блакитного палива поки що залишаються без змін. В той самий час слід очікувати додаткового інформування щодо зміни реквізитів для оплати.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Тарифи на послуги розподілу та особові рахунки для мешканців області поки що залишаються незмінними. Про зміну реквізитів ми будемо інформувати додатково", - попередили споживачів.

Перехід підприємства під крило "Нафтогазу" став черговим кроком щодо вирішення стратегічних енергетичних завдань в умовах повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

"Зміни були зумовлені необхідністю вирішення стратегічних енергетичних завдань, що стосуються надійного захисту критичних об’єктів, а також швидкого відновлення інфраструктури в разі ворожих атак", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Більше не існує...": у "Нафтогазі" українцям підказали, як дізнатися про стан рахунку.

Також наш портал інформував, "Який рахунок?": у "Нафтогазі" пояснили, як виправити проблему з платіжками у "Приват24".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, невдовзі Україна знову може поринути у темряву: енергетики вже підготували графіки відключень.