Графіки відключення електроенергії ще не запровадили, а українці вже цілими днями сидять без світла. Справа в тому, що "аварійні ситуації" занадто почастішали, хоча у енергетиків, як зазначив незадоволений споживач, мало вистачити часу на ремонт пошкоджених електромереж.

Про це написала українка під постом "ДТЕК Київські електромережі" у Facebook. У районі столиці, де вона мешкає, ще влітку відключали електроенергію декілька тижнів поспіль. Енергетики пояснювали відсутність світла тим, що вони нібито "проводять планові ремонтні роботи та модернізацію обладнання".

ремонт електромереж
ремонт електромереж

"Тому в мене питання: чим Ви реально займалися, якщо зараз відбуваються аварійні відключення? Тим більше такої тривалості. Електроенергія відсутня з 9 ранку. На сайті вказано, що поновлення відбудеться не раніше 20:00 (в чому особисто в мене є сумніви, оскільки таймінг вже змінювали декілька раз. Спочатку було вказано 13:00, потім 15:00 і т.д.)" - написала вона.

У відповідь представник ДТЕК повідомив, що наслідки аварії ще не ліквідовані, але фахівці працюють над цим.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго" ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Відгук про роботу ДТЕК, скріншот
Відгук про роботу ДТЕК, скріншот

При цьому в "Укренерго" заявляли про високий рівень захисту від атак росіян, а також покращення та оновлення бар'єрів, але споживачам локально вимикають світло після обстрілів. Також прем'єр-міністр України Денис Шмигаль ще у серпні говорив, що ремонт енергооб'єктів України триває за планом.

Нагадаємо, економія до 50%: як українцям не переплачувати за комуналку в опалювальний сезон

Раніше ми писали про те, що робити, якщо на комуналку "вішають" пеню

Як повідомляв Знай.ua, в українців можуть забрати від 20 до 50% пенсії: кого це торкнеться