З початком опалювального сезону багато українців замислилися про економію, але енергокомпанія Yasno підказала варіант, за допомогою якого бажаючі зможуть примножити свій дохід.

Про те, як українці можуть заробити, компанія написала у Facebook. Так, підприємцям запропонували встановити зарядні станції мережі YASNO E-mobility, за допомогою яких водії заряджатимуть свої електромобілі за гроші.

"Якщо ви власник бізнесу, маєте локацію для встановлення зарядної станції для електрокарів і вільні кіловати, ви можете заробляти на цьому", - йдеться у публікації.

швидкісні зарядні станції для електромобілів YASNO
швидкісні зарядні станції для електромобілів YASNO

YASNO пропонує три варіанти співпраці. Перший полягає у встановленні станції "під ключ". Усі витрати покриває компанія, а від людини потрібна локація розміром 1 кв. м, вільна потужність від 60 кВт та 2 паркомісця. Дохід може становити від 60 тис грн на рік, а гроші нараховують від кожної спожитої кВт·год.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Другий: разом інвестуємо кошти у будівництво станції та протягом 3-х років отримуємо рівний дохід. У кінці 3-го року, ви можете вийти з угоди, а ми викупимо у вас станцію. За таким варіантом співпраці ваш дохід може складати від 200 тис грн на рік", - додали в компанії.

Третій варіант передбачає отримання максимального прибутку – від 300 тис грн на рік. Компанія допоможе купити станцію, встановити її та залучити клієнтів. Окупність інвестицій оцінюють від 3-х років, а заробляти можна протягом усього періоду експлуатації станції.

"Напишіть нам у директ або на пошту emobility@yasno.com.ua, якщо ви хочете разом з нами розвивати інфраструктуру зарядних станцій", - запропонували українцям.

зарядні станції мережі YASNO E-mobility
зарядні станції мережі YASNO E-mobility

Нагадаємо, отримувати та оплачувати рахунки по-новому: клієнтів YASNO попередили про нововведення

Раніше ми писали про те, що робити, якщо на комуналку "вішають" пеню

Як повідомляв Знай.ua, газовики звернулися до українців з важливим попередженням.