Українці мають щомісяця платити не лише за спожитий газ, а й за його розподіл. Газовики попереджають, що якщо провести оплату неправильно, то гроші можуть загубитися в системі. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці "Львівгаз".

Українців закликають під час оплати платіжок за розподіл блакитного палива обов'язково вказувати свій особовий рахунок та адресу. Прописати цю інформацію можна у призначенні платежу. Якщо цього робити, то кошти можуть загубитися.

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

"Аби точно уникнути таких неприємностей ми просимо під час проведення платежів обов’язково: вказувати особовий рахунок та адресу, бо в інакшому випадку Ваші кошти "загубляться" у нетрях системи", - йдеться у повідомленні.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Газовики наголошують, що якщо не вказати адресу та особовий рахунок, то в Центрі обслуговування клієнтів ще допоможуть відшукати гроші. А от якщо припуститися помилки в реквізитах, то доведеться звертатися до банку, щоб відкликати кошти.

Споживачів просять стежити за правильністю реквізитів на паперових платіжках чи електронних в особистому кабінеті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Більше не існує...": у "Нафтогазі" українцям підказали, як дізнатися про стан рахунку.

Також наш портал інформував, "Система не приймає": у "Нафтогазі" розкрили схему, яка допоможе уникнути переплат.

Крім того, ми писали, газовики попередили українців про зміни: стосується споживачів із 6 областей.