ПриватБанк поділився важливою інформацією з українцями, які обслуговуються газопостачальною компанією "Нафтогаз". Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Українці можуть тримати в порядку комунальні рахунки, використовуючи послуги ПриватБанку. Так, клієнти "Нафтогазу" можуть надрукувати платіжки за спожитий газ, а також інші документи через термінал фінустанови.

Термінали, фото: Знай.ua
Термінали, фото: Знай.ua

"Якщо вам знадобилося роздрукувати документи газопостачальної компанії, можете зробити це прямо у терміналі ПриватБанку. На сьогодні в наших терміналах самообслуговування можна роздрукувати рахунок на сплату послуг ГК "Нафтогаз України", а також акт звірки і довідку про відсутність заборгованості", - проінформували у банку.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як роздрукувати документи:

  • авторизуйтесь у терміналі;
  • прописати у пошуку найменування одержувача;
  • вибрати вид документа, який необхідно отримати;
  • ввести рахунок та прізвище власника, а потім вибрати "Роздрукувати".

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив українців: важливе нововведення щодо карт.

Також наш портал інформував, настав час: у "Нафтогазі" нагадали, що потрібно зробити у жовтні, щоб узимку вдома було тепло.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити.