Частина клієнтів YASNO платитиме за спожиту електроенергію по-новому. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії-постачальника у соціальній мережі facebook

YASNO попередили про нововведення з оплатою платіжок за спожиту електроенергію. Втім, воно стосується не всіх клієнтів, а лише корпоративних.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Так, підприємці зможуть швидко та без додаткових комісій оплачувати рахунки через "Приват24". Зазначається, що платіжки щомісяця надходитимуть через цей же сервіс.

"Щомісяця корпоративні клієнти YASNO отримуватимуть сповіщення про сформований рахунок у «Приват24 для бізнесу», його можна буде сплатити прямо у застосунку, натомість не потрібно вручну вносити реквізити та призначення платежу. Оплата — без додаткових комісій", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Постачальник наголосив, що на даний момент можливість діє для підприємців у Києві, але надалі сервіс розширюватиметься.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у квартирі ніхто не проживає, а борги за світло нараховують: у YASNO пояснили, як розібратися із проблемою.

Також наш портал інформував, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в "ДТЕК" звернулися до українців через відсутність електроенергії: "Якщо у вас раптом зникне світло..."