ПриватБанк повертатиме українцям частину грошей, витрачених на посиденьки у кафе чи ресторанах. Подробиці нової акції розкрили на офіційному сайті фінустанови.

Українці з картами "ПриватБанку" зможуть заощадити на походах до кафе чи ресторанів, оскільки їм на рахунок повертатиметься частина витраченої суми.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Участь в акції беруть лише гривневі картки: картка для виплат, "Універсальна"/"Універсальна Gold", преміальні картки від "Привату".

"Повертаємо 3% від загальної суми витрат картками ПриватБанку (крім Корпоративних карт) у ресторанах чи кафе з власних чи кредитних коштів. Максимальний кешбек – 500 грн на місяць (або 1500 гривень за весь період акції) з урахуванням ПДФО", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

ПриватБанк нараховуватиме кешбек лише тим клієнтам, які зареєструються в акції:

  • за пропозицією, яка надійшла до Приват24 або на e-mail;
  • на офіційній сторінці акції.

У банку попереджають, що виплата кешбеку здійснюватиметься наступного тижня після оплати. При цьому від імені клієнта сплачуватиметься податок за кешбек.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, сплатив покупку – отримав подарунок: "ПриватБанк нагородить клієнтів".

Також наш портал інформував, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "вкрали майже 85 тисяч": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що її гроші вкрали через додаток банку та витратили в Америці.