Українські школярі можуть безкоштовно одержати планшет для навчання. Прийом заявок на відповідну допомогу розпочав благодійний фонд "Українці".

Сучасні планшети від благодійного фонду можуть отримати школярі, які навчаються у дистанційному режимі та проживають у місті Нікополь.

Школярі, скріншот: YouTube
Школярі, скріншот: YouTube

На даний момент підтримка надається сім'ям з дітьми середньої шкільної ланки (5-9 класи), які належать до наступних категорій уразливості:

  • багатодітні та малозабезпечені сім'ї;
  • сім'ї, у яких один із батьків має тяжке захворювання;
  • інші сім'ї, які можуть підтвердити вразливість свого становища.

Якщо сім'я відповідає критеріям та потребує планшета для дитини, то потрібно встигнути подати заявку до 20 жовтня. Вже 22 жовтня планується видача гаджетів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Планшет. Фото: скрін youtube
Планшет. Фото: скрін youtube

"Кінцевий термін подачі – 20.10.2023 р. Попередня дата видачі планшетів – 22.10.2023 р. На сім'ю видається один планшет", - йдеться у повідомленні фонду.

Зареєструватися для отримання допомоги можна за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, програма "Доступні ліки": хто і як може отримати препарати безкоштовно або з невеликою доплатою.

Також наш портал інформував, як отримати гуманітарну допомогу від волонтерів: українцям видають продукти, дитяче харчування та ліки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, роздадуть продукти та навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.