ПриватБанк нарахує українцям на карти по 1000 гривень у вигляді кешбеку. Хто може отримати грошовий бонус, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк запустив нову акцію, в якій можуть взяти участь повнолітні клієнти, які мають ІПН та активну картку Mastercard. Серед учасників щомісяця розігруватимуть 1000 гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Як отримати грошовий бонус від "Привату":

  • зареєструватися в акції за посиланням;
  • отримати або надіслати міжнародний переказ на суму від 500 грн (в еквіваленті) з карткою Mastercard від ПриватБанку;
  • сплатити щонайменше дві покупки на загальну суму від 500 грн. будь-якою карткою Mastercard від ПриватБанку в магазинах (можна онлайн).

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"В акції беруть участь усі види термінових грошових переказів та міжнародних платежів, доступних для отримання та відправлення до ПриватБанку", - уточнюють у банку.

До 18 січня 2024 року ПриватБанк щомісяця визначатиме 150 щасливчиків, яким нараховуватиме на карту 1000 гривень кешбеку. Кожен клієнт має шанс на кожному етапі одержати 1000 гривень, при цьому максимальна сума кешбеку за весь період акції – 3000 гривень.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, сплатив покупку – отримав подарунок: ПриватБанк нагородить клієнтів.

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "100 доларів не повертають": клієнт ПриватБанку намагається вибити кошти вже 9 місяців.