Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, а також переживають графіки, поки що ймовірні відключення електрики, мають дуже важливі новини.

Деякі споживачі електрики сильно переживають з приводу чуток у соціальних та мережах та медіа про можливі відключення світла. Є громадяни, які вимагають від компаній-постачальників заздалегідь надати графіки.

Проте українців поспішають заспокоїти інформацією, що у деяких населених пунктах можна буде навіть уникнути відключень світла.

Про це стало відомо завдяки відповіді експертів компанії Yasno на офіційній сторінці в мережі Facebook.

Українці без світла, фото: Unian
Українці без світла, фото: Unian

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Одна з клієнток звернулася до компанії з проханням такого плану: "Так ви опублікуєте графіки тоді, коли вже не буде інтернету. І як це побачити. Усе потрібно заздалегідь показати. Тому що я вже вкотре кажу - ви на вайбері, в телеграмі робите оголошення. Але ви забувайте, що немає вже інтернету то і ми нічого не будемо знати. Дайте заздалегідь плани відключення, щоб ми могли підготуватися".

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

Представники компанії знайшли, що сказати у відповідь: "Сподіваємось на відсутність блекаутів у зимовий період, але маємо бути готовими до будь-яких подій. Зараз проводять роботи з влаштування захисту для енергетичних об'єктів. Сьогодні це питання є надважливим, а тому підготовка триває щодня. у разі застосування графіків відключень, ми опублікуємо їх на своїй сторінці. Бажаємо вам гарного вечора".

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Yasno підказали, як заощадити 50% на комуналці.

Раніше повідомлялося, що можна отримати 300 гривень до пенсії: кому виплачують приємні бонуси.

Також, як заощадити взимку на комунальних послугах.