Частина українців отримає у жовтні додаткову платіжку за блакитне паливо. З чим це пов'язано і кого торкнеться, пояснили на офіційній сторінці "Газмережі" у соціальній мережі Facebook.

Газорозподільні мережі всієї України поетапно повертаються до управління держави. З початку 2023 року "Газмережі" почали обслуговувати мешканців цілого ряду областей та великих міст.

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

У зв'язку з цим частина споживачів отримає додатковий платіж за розподіл газу. Це стосується лише тих, у кого залишився борг перед попереднім постачальником послуг.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Якщо у клієнтів залишився борг перед АТ "Дніпрогаз"», АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Житомиргаз", АТ "Київоблгаз", АТ "Криворіжгаз", АТ "Львівгаз", АТ "Миколаївгаз", АТ "Сумигаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Харківгаз" чи АТ "Хмельницькгаз", цього місяця їм надійде також окрема платіжка з відповідним остаточним розрахунком", - попередили споживачів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила оплати: Газмережі попередили частину споживачів про зміни.

Також наш портал інформував, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що у Києві готуються до підключення опалення в дитячих садках, школах та лікарнях: за якої погоди стартує сезон.