ПриватБанк нагородить клієнтів, які активно користуються картками та розраховуються ними за покупки. Як приз можна отримати грошові сертифікати або зарядну станцію EcoFlow. Деталі розкрили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк роздасть цінні подарунки за активне використання картки. Однак брати участь у новій акції можуть лише клієнти, які мають картку Visa Business або Корпоративну картку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Зареєструйтеся на сторінці акції та протягом одного з етапів оплачуйте покупки карткою Visa Business на загальну суму від 2 000 гривень. Якщо у вас немає картки Visa Business, безкоштовно відкривайте Digital картку через Приват24 для бізнесу", - йдеться у повідомленні.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Учасники акції матимуть шанс виграти електронний сертифікат Rozetka на 500 гривень. Усього їх буде розіграно 1000 штук. Головний приз – зарядна станція EcoFlow Delta 2. Усього буде розіграно три пристрої серед клієнтів, які розрахуються карткою Visa Business на загальну суму від 10 000 гривень.

У ПриватБанку наголосили, що призи розігруватимуться на кожному етапі акції: з 16 жовтня по 15 листопада 2023 року; з 16 листопада до 15 грудня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив українців: важливе нововведення щодо карт.

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "вкрали майже 85 тисяч": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що її гроші вкрали через додаток банку та витратили в Америці.