В Україні ще не запровадили графіки відключення електроенергії, але локально споживачі вже скаржаться на відсутність світла. Причиною цього найчастіше є аварія. Втім, людей можуть залишити на добу у темряві та не відповідати на скарги.

Про це заявила українка під постом "Львівобленерго" у соцмережі Facebook. За її словами, у компанії відсутня будь-яка комунікація зі споживачами. Їм можуть на добу вимкнути світло та ігнорувати скарги.

Робота без світла. Фото: скрін youtube
Робота без світла. Фото: скрін youtube

"Ви вмієте вести нормальну комунікацію? Бо відключити весь район від світла на весь день і не реагувати на повідомлення в месенджерах то трошки не про це", - поскаржилася українка.

Інша дівчина жартівливо заявила, що у обленерго сьогодні "вихідний". Втім, це не єдині скарги.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Відгук про роботу обленерго, скріншот
Відгук про роботу обленерго, скріншот

При цьому "Львівобленерго" закликає споживачів обмежити використання електроприладів у пікові години та з розумінням поставитися до ситуації. А причина відсутності світла, за їхніми словами, у проведенні аварійних робіт. При цьому конкретних термінів, коли у людей знову з'явиться електроенергія, ніхто не називає.

Оголошення Львівобленерго, скріншот
Оголошення Львівобленерго, скріншот

Раніше ми писали про те, що переплата за газ: у "Нафтогазі" розповіли як повернути гроші, якщо сплатили не тому постачальнику

Як повідомляв Знай.ua, "Минулої зими нам ще пощастило": у Yasno дали прогноз чого чекати українцям з настанням холодів

Також портал Знай.ua писав, що безробним українцям підказали, коли можна звертатися за субсидією: "Не менше місяця..."