В Україні розпочалася видача гуманітарної допомоги, яку можуть отримати як внутрішньо переміщені громадяни, так і люди, які опинилися у скрутному становищі. Хто і як може подати заявку на допомогу, пояснюється на порталі zayava.info.

Благодійний фонд "Акварена" приймає заявки на гуманітарну допомогу. Розраховувати на підтримку можуть українці, які мешкають у Харкові.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Наголошується, що зареєструватися на отримання продуктових наборів можуть як внутрішньо переміщені українці, так і мешканці, які опинилися у скрутному становищі та потребують допомоги.

Як отримати допомогу

Українці, які хочуть отримати гуманітарну допомогу, повинні зареєструватися, заповнивши онлайн-форму за цим посиланням.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Яку інформацію потрібно зазначити:

  • Адреса електронної пошти;
  • ПІБ, вік, адреса проживання;
  • контактний номер телефону;
  • чи є довідка ВПО, якщо так - вказати номер та дату видачі;
  • якщо пенсійне посвідчення – номер та дата видачі.

Також слід обрати адресу пункту, де зручно отримати допомогу та вказати, чи користувалися раніше послугами благодійного фонду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Також наш портал інформував, як отримати продуктові набори від волонтерів: українцям пропонують гуманітарну допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, роздадуть продукти та навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.