Українці, які накопичили борги за послуги електропостачання, мають у найкоротші терміни погасити заборгованість або укласти договір про реструктуризацію. Інакше борг стягуватиметься через суд. Про це йдеться на facebook-сторінці "Полтаваенергозбут".

Українців закликали погасити заборгованість за спожиту електричну енергію, якщо вона є. У компанії наголосили, що за відсутності оплати не пізніше 20-го календарного дня після закінчення розрахункового періоду, питання вирішуватиметься через суд.

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

У такому разі споживачам, крім погашення суми заборгованості, доведеться відшкодовувати судовий та виконавчий збір.

"Наголошуємо, що запровадження воєнного стану в Україні не є підставою для звільнення споживачів від оплати за спожиту електричну енергію", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube

У компанії нагадали, що споживачі, які нагромадили великі борги і не можуть одразу внести всю суму, можуть оформити договір про реструктуризацію. Це дозволить виплачувати борг частинами та уникнути судових розглядів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, світло може пропадати навіть без обстрілів: в обленерго попередили споживачів.

Також наш портал інформував, в Україні змінили графіки відключення світла: в "Укренерго" розповіли, чого очікувати взимку.

Крім того, ми писали, терміново перевірте всі розетки: саме це робить ваші платіжки за електрику ще більше.