Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, а також показників приладів обліку є важлива інформація від компанії "Нафтогаз".

Справа в тому, що багато українців досі не можуть зареєструватись на порталі компанії, а також виникають проблеми з популярними месенджерами. Ще є проблема з номерами особового рахунку, які змінили. Однак вирішення цих проблем є простим, експерти "Нафтогазу" розповіли, як це виправити.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці "Нафтогазу" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Одна з українок поставила питання: "Я б і рада передати показники та сплатити послуги вчасно, але не можу зареєструватися на порталі. З передачею показників через телеграм та сама проблема. Номер особового рахунку змінено. Система не приймає 3 перші літери мого прізвища. Зверталася кілька раз на підтримку, але проблему досі не вирішила.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Представники компанії "Нафтогаз" нагадали, що ЄІС-код – це "персональний газовий номер" об'єкта газопостачання (точки обліку об'єкта газопостачання). EIC-код містить 16 символів (літери та цифри). Наприклад, 56XM19A205987456.

Дані про ЕІС-код можна знайти:

- в особистому кабінеті оператора ГРМ (облгазу) - розділ про особисті дані;

- у договорі з постачання газу, якщо він у вас зберігається у паперовому вигляді (заява-приєднання є невід'ємною частиною договору, вона має містити цей код);

- У рахунку за розподіл газу.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, українцям підказали, як знайти номер та код на оплату газу: потрібно 9 цифр.

Раніше повідомлялося, комунальники закликають українців запасатися водою: у чому причина.

Також, як зняти та передати показники лічильника газу, щоб не було "сюрпризів" у платіжках: інструкція.