Постачальники комунальних послуг продовжують працювати над тим, щоб клієнтам було зручніше отримувати платіжки. Кияни отримали можливість завантажувати онлайн електронні копії паперових рахунків за спожиті послуги.

Про це повідомили у прес-службі "Центру комунального сервісу".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці розповідають, що тепер споживач після відмови від паперового рахунку-повідомлення може миттєво отримати електронний рахунок.

Для цього необхідно зайти до свого особистого кабінету та натиснути кнопу "відмовитися від паперового рахунку-повідомлення".

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека
Показати ще

Після цього ви зможете завантажити електронну платіжку на будь-якому пристрої.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

"Якщо раніше для формування електронного рахунку в особистому кабінеті споживача під час відмови від паперового рахунку-повідомлення потребувався додатковий час, то наразі сервіс працює в режимі онлайн." - йдеться в повідомленні.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

При цьому комунальники наголосили, що відмова від паперових платіжок не є обов'язковою, тож споживачі самостійно обирають у який спосіб їм зручніше отримувати рахунки за комунальні послуги.

Киянам, які не бажають отримувати електронні рахунки і надалі будуть надсилати паперовий варіант.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям вирішили підняти тарифи на воду майже на 80%: кому доведеться платити більше.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці: в обленерго назвали категорію українців, яких дуже засмутять рахунки за світло.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, YASNO нараховує борги власникам порожнього житла: споживання нульове, а платіжка "космічна".