Майбутню зиму Україна пройде за рахунок власного блакитного палива, без додаткового імпорту. Якими будуть тарифи на населення, розповів голова правління "Нафтогазу" Олексій Чернишов в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Наближається опалювальний сезон, коли витрати на газ відчутно зростають через необхідність опалювати житло. Тому багатьох українців турбує питання, якою буде вартість газу.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Так, Олексій Чернишев заспокоїв українців, заявивши, що для клієнтів "Нафтогазу" тариф на блакитне паливо залишатиметься незмінним. Однак у майбутньому не виключив тарифних змін.

"Ринок енергії - це безумовно наше майбутнє. Ми усвідомлюємо, що під час війни, під час цієї зими ми повинні залишити ті ціни, які зараз існують на газ. Щодо наступних періодів, готуватимемося, пояснюватимемо, захищатимемо ті верстви населення, які цього потребують", - зазначив Олексій Чернишов.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

Таким чином, більшість українців платитимуть за блакитне паливо за тарифом 7,96 гривні за кубометр до кінця опалювального сезону – 1 травня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям вирішили підняти тарифи на воду майже на 80%: кому доведеться платити більше.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці: в обленерго назвали категорію українців, яких дуже засмутять рахунки за світло.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, YASNO нараховує борги власникам порожнього житла: споживання нульове, а платіжка "космічна".