Для всіх наших шанованих читачів, які уважно стежать за приладами обліку використання комунальних послуг, є дуже важлива інформація від експертів компанії Yasno. Справа в тому, що багато споживачів досі не знають, що потрібно робити, коли лічильники світла виходять з ладу.

Щодо того, куди і до кого необхідно звертатися в такому випадку, розповіли фахівці компанії-постачальника електроенергії Yasno.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці постачальника Yasno в мережі Facebook.

Повірка електролічильника. Фото: скрін youtube
Повірка електролічильника. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії поставила питання: "Поламаний лічильник з 6.03.2023, лежить заявка, оскільки ЗБД, ніхто не їде ремонтувати. Платила на місяць 300грн, зараз по середньому вважають 1300...як так??? Як так??? Та ще не було опалення... від вас і бонуси...".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Представники компанії, у свою чергу, заявили, що технічні питання, пов'язані з ремонтом, встановленням лічильників, виконанням заявок, знаходяться в компетенції вашого оператора системи розподілу (далі - ОСР).

"Саме тому, для отримання роз'яснень та відповідей на ваші запитання, будь ласка, зверніться до ОСР, з контактами, якого можна ознайомитись за посиланням: https://dp.yasno.com.ua/contacts-osr.", - заявили в компанії.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Відомо, що компанія YASNO виконує нарахування за спожиту електричну енергію на підставі обсягів споживання, які надає ОСР. Після того, як компанія отримає від ОСР нові дані, можна буде виконати перерахунок.

Нагадаємо, в Yasno звернулися до споживачів щодо електроенергії: можна зробити онлайн і абсолютно безкоштовно.

Раніше повідомлялося, що готуємося до складної зими без світла: у Yasno підказали, чим слід запастися.

Також, у Yasno закликають пенсіонерів купувати генератори та ecoflow: "А кошти на це де взяти?".