Українців закликають тримати запаси питної та водопровідної води на випадок масованих ракетних ударів росії. Вони завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та призводять до тимчасових перебоїв водопостачання.

Про це повідомляє "Інфосіті".

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

На носі новий опалювальний сезон, і влада вже попереджає жителів України, про те, що росія зараз акумулює свої сили для того щоб бити по критичній інфрастуктурі.

Наші комунальні служби цієї зими докладали титанічних зусиль та попри небезпеку повторних обстрілів, повертали жителям міст та сіл водопостостачання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вода з крану. Фото: скрін youtube
Вода з крану. Фото: скрін youtube

Масштаби російських атак важко передбачити, адже вони таємно закупають зброю у інших країн, тому "Харківводоканал" нагадує мешканцям україни про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

"Раптові ракетні удари завдають колосальної шкоди критичній міській інфраструктурі та, зокрема, водопровідно-каналізаційному господарству. У зв’язку з цим можливі тимчасові перебої із водопостачанням в повному обсязі. На такий випадок у домогосподарстві необхідно мати запас води", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українців закликали перевірити лічильники холодної та гарячої води: щоб не прийшли "космічні" платіжки.

Раніше повідомлялося, що в "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо "Укрпошта" не доставила платіжку за газ: як отримати рахунок.

Також, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.