Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які уважно стежать за своїми квитанціями з комуналки, а також переживають за розміри субсидій, є дуже важливі новини. Багато українців досі не можуть розібратися, чи буде призначено субсидію, якщо громадянин перебував на обліку у центрі зайнятості.

Представники Пенсійного фонду проаналізували ситуацію та розповіли, на що має право претендувати українець, якщо вже він є платником Єдиного соціального внеску.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці Пенсійного фонду України у мережі Facebook.

Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube

Одна з українок запитала: "Чи можна подати на субсидію, якщо один із членів сім'ї в цей момент за який беруться доходи перебував на обліку в центрі зайнятості, а на даний момент є платником ЄСВ?".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Представники Пенсійного фонду України надали відповідь: "Шановна Наталю Яценко! Житлові субсидії призначаються, якщо особи, доходи яких обліковуються при призначенні житлової субсидії, протягом періоду, за який беруться доходи, не менше місяця були зареєстровані у Державній службі зайнятості як безробітні. З повагою , прес-служба Пенсійного фонду України.

Відповідь Пенсійного фонду України, скріншот: YouTube
Відповідь Пенсійного фонду України, скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Заплатити комунальні та ні в чому собі не відмовляти": українців не на жарт розгнівали поради "Yasno".

Раніше повідомлялося, хто з українців отримає до пенсії надбавку до 840 грн.

Також, українцям нададуть безкоштовне житло: хто може взяти участь у програмі.