Киянина, який тиждень ходив до комунальної організації з вимогою перекрити аварійну трубу, визнали винним в цій ситуації.

Чоловік хотів відремонтувати трубу, яка протікала, тому звернувся до комунальників, щоб вони перекрили її. Поки там вирішували, чи перекривати її, вона прорвала та затопила три поверхи. Та він виявився ще й винним у такій ситуації, так справу обставили комунальники. Про це пише ТСН.

Комунальники, скріншот: YouTube
Комунальники, скріншот: YouTube

Чоловік стверджує, що побачив аварійну трубу та відразу пішов до комуальників, щоб вони її перекрили та поремонтували. Там йому заявили, щоб він йшов звідси, адже це "робота ЖЕКу". Чоловік не тільки ходив туди особисто, він залишав офіційну заявку та телефонував на "Гарячу лінію", але ці дії нічого не дали. Згодом туди прийшов сантехнік та сказав, що не бачить проблеми.

Коли вчергове чоловік пішов туди і залишив заявку на ремонт, йому пообіцяли що в четвер прийде сантехнік та владнає проблему. Але в середу ввечері труба не витримала та прорвала. У результаті цього було затоплено квартиру знизу, а після цього, трубу, звісно, замінили. Але у висновку сказали, що вина лежить на власникові, адже труба з заглушкою в його власності. Про затримку та халатне відношення до роботи комунальників не написали ні слова.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

У РДА дивуються такій ситуації і радять у таких випадках звертатися і до них. Фахівець у сфері комунальних послуг стверджує, що у такому разі варто просто змінити ЖЕК, або створити власне ОСББ . Киянин же розповів, що тепер будуть збиратися з сусідами та обговорювати проблеми дому, тільки шкода, що до цього його підштовхнув саме такий прикрий випадок.

Нагадаємо, портал Знай, інформував в Yasno розповіли, що робити якщо платіжки приходять пізно

Раніше на порталі Знай повідомлялося, лічильник намотав більше - заплатите самі: у ПФУ показали норми споживання електроенергії для субсидії

Також, наш портал інформував, перепади напруги в електромережі: куди звертатись