Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Справа в тому, що багато українців не можуть зрозуміти, якщо в квартирі не було використано навіть одного куба газу, чи нараховуватимуть рахунки за доставку блакитного палива.

Варто відзначити відразу, що на даний момент відповідь також зачепить інформацію щодо "дублювання" показників. Це питання також цікавить велику кількість споживачів по всій країні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційній сторінці інформаційного центру "ГазПравда" у мережі Facebook.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Одна з українок поставила таке запитання: "Я за місяць не використала жодного куба газу чи буде нараховано за доставку коли нема за що?".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Представники "ГазПравди" надали відповідь: "Доставка розраховується з річного обсягу споживання. Якщо ви не споживали лише 1 місяць, треба було просто продублювати попередні показання лічильника. Якщо не споживали цілий рік, плату за доставку газу порахують за мінімальними нормами: від 39 до 314 м3 на рік, залежно від встановленого обладнання.

Відповідь "ГазПравди", скріншот: Facebook
Відповідь "ГазПравди", скріншот: Facebook

Нагадаємо, платіжки за блакитне паливо розраховуватимуть по-новому: як зміниться суми.

Раніше повідомлялося, "Важко порахувати?": як вирішити популярну проблему з газовим лічильником.

Також, від 7 до 10 грн: українцям показали, скільки потрібно платити за газ у жовтні.