Під будівлею КМДА неодноразово проводилися мітинги проти нецільового використання коштів з державного бюджету країни. Один з активістів, Роман Абрашин облив фарбою будівлю, яку ділять КМДА та Київрада.

Сам чоловік пояснив це тим, що просто плакат не мав би достатнього психологічного впливу. Тоді Абрашина затримали та висунули звинувачення у двох адміністративних порушеннях. Але на цьому від активіста не відчепилися. До нього приїхали поліцейські та чоловіки в військовій формі, щоб вручити повістку. Про це він розповів в коментарі для "hromadske".

Машина на якій приїхали для вручення повістки. Фото: скрін Фейсбук

На думку активіста повістку привезли йому "на замовлення". Адже мер міста Віталій Кличко телефонував до знайомої Марії Барабаш та запевняв, що особисто простежить аби Абрашина відправили воювати.

"Особисто, приїхали за місцем фактичного проживання, точково вручати повістку. Очевидне замовлення від Кличка так як він обіцяв мені наслідки через мою позицію" Роман Абрашин

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Але ніхто здаватися не збирається. За словами Романа Абрашина це не зупинить боротьбу проти недоцільного використання бюджетних коштів, бо неможливо відправити всіх на фронт.

Повістка. Фото: скрін Фейсбук

Після вручення повістки, активіст прийшов до воєнкомату, де провів кілька годин, але часу на нього не знайшли, а лише сказали прийти 4 жовтня. Зараз чоловік консультується зі своїм адвокатом, адже це повістка не про мобілізацію, а особисту неприязнь Кличка. Коментар від столичної влади наразі тільки готується.

Допис Романа Абрашина. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, нардеп Віталій Борт від ОПЗЖ неодноразово їздив у Крим та росію

Раніше портал Знай інформував, падіння Дегтярівського мосту і до чого тут Труханов і Кличко: активіст "розклав все по поличках"

Також наш портал повідомляв, саджанці замість авто для ЗСУ: у Миколаєві на озеленення хочуть витратити понад 7 млн