Українці можуть одержати теплий одяг на осінньо-зимовий період. Одягнутись від ніг до голови можна абсолютно безкоштовно. Допомога надає благодійний фонд "Карітас Полтава".

Українці, які опинилися у скрутному становищі через повномасштабну війну, можуть отримувати різнобічну підтримку від різних фондів, держави та волонтерів. Зокрема, ВПО доступна підтримка у вигляді теплого одягу на осінньо-зимовий період.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Так, внутрішньо переміщені українці, які мешкають у Полтаві, зможуть отримати безкоштовні набори теплого одягу, щоб не замерзнути зимою. Допомога надається у рамках акції "Соціальний гардероб".

Допомога переселенцям. Фото: caritas.poltava.ua
Допомога переселенцям. Фото: caritas.poltava.ua

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Що можуть отримати переселенці:

  • теплі куртки та пальта;
  • світшоти, светри та шкарпетки для збереження тепла;
  • головні убори;
  • шкарпетки, рукавиці та інші аксесуари, які допоможуть пережити холодні дні.

Зазначається, що запаси одягу регулярно поповнюються, щоб якомога більше ВПО змогли отримати таку необхідну допомогу. Благодійний фонд, зокрема, здобуває підтримку від небайдужих українців, які жертвують нові речі.

Раніше інформаційний портал Знай, допомога для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, були аутсайдерами, а тепер найбажаніші працівники: пенсіонерам та студентам в Україні пропонують тисячі вакансій.