Україна продовжує боротьбу з корупцією та з багатьма іншими проблемами, з якими нам доводиться щодня стикатися.

Однією з таких є комунальні служби - чого тільки варта робота, наприклад, "водоканалу". Вони приїжджають на місце, розкопують усе вздовж і впоперек, ремонтують гнили труби, а потім засипають це місце землею і на цьому на довгі місяці все. Нерідко таке відбувається зі свіжим асфальтом, який незабаром перетворюється на неприємні ями, які, здавалося б, ніхто більше ніколи не перетворяться на рівну дорогу. "Апостроф" ж ділиться кумедним і досить сумним знімком комунальників у Києві.

Комунальники, скріншот: YouTube
Комунальники, скріншот: YouTube

Українці продовжують допомагати військовослужбовцям донатами на різні збори коштів — на дрони тощо. У цей час триває загальна мобілізація і розкриваються нові корупційні скандали. А комунальники у столиці "вперто" працюють на одному квадратному метрі. Цілих чотири особи замітають тротуар і навіть не думають, що з цим може впоратися навіть одна людина.

Ця ситуація сталася у Дарницькому районі Києва, біля станції метро "Осокорки". У чому була причина задіяти стільки людей для цієї невеликої ділянки — не повідомляється. Однак біля них стоїть екскаватор, тож можна зрозуміти, що там проводять якісь роботи.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, падіння Дегтярівського мосту і до чого тут Труханов і Кличко: активіст "розклав усе по поличках"

Як повідомляв "Знай.ua", мажорний ресторан працює в комендантську годину: поліція заплющує очі і відмовляється перевіряти

Знай.ua писав, 5 тисяч за перепустку: блогерка хвалиться, що катається знову в комендантську годину