Один з трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує підносити дуже неприємні сюрпризи для своїх абонентів.

На цей раз уважний абонент зауважив, що за невідомі "переадресації" щомісяця з рахунку йде 15-20 грн.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії Vodafone на порталі Otzyvua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Не люблю писати негативні відгуки, але вже набридло, коли ти користуєшся послугами 20 років водофон контракт, ніколи не було нарікань, а тепер - щомісяця приписують якісь зайві витрати, і цікаво що в їхній системі фіксується дзвінок з номера водофон на номер Лайф , симкарта якого лежить на поличці у шафці.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Неодноразові звернення до центру обслуговування – у відповідь уже наслухалися таких казочок, і про переадресацію, за яку нібито знімаються гроші, але ми її не встановлювали... смішно те що сума, то й невелика щомісяця 15-20 грн. це що розраховано на те, що людина не стане морочити собі голову і витрачати свій час, а компанія таким чином заробляє додаткові кошти.

Сором і ганьба, дивлюся рейтинг довіри компанії на цьому сайті 1.7 з 5, люди скаржаться Водафон Україна – варто задуматися... Бажаю всім мирного неба, бережіть себе!”, – пише невдоволений абонент оператора Vodafone.

Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Київстар" роздає абонентам додаткові гроші на мобільний рахунок: хто може отримати.

Раніше повідомлялося, що українці скаржаться, що "Укрпошта" сама втрачає посилки, але звинувачує клієнтів: "Не користуйтеся послугами цієї шараги".

Також, "гребуть гроші лопатою": від бонусів "Vodafone" українці отримують лише одні "мінуси" у гаманці.