Для всіх наших шановних і дорогих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа у тому, що великі українські супермаркети відновили ціни на молочні продукти.

Варто відразу відзначити той факт, що ціни змінилися на молоко, сметану, а також вершкове масло. Лідер серед подорожчання – молоко.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Молочка, скриншот: YouTube
Молочка, скриншот: YouTube

Вартість молока

Згідно із відкритою інформацією, станом на 26 вересня середня вартість молока Простоквашиного 1% підвищилася з 35,50 грн до 43,60 грн за 900 мл. Молоко Яготинське 2,6% подешевшало з 39,85 до 38,52 грн. за 900 мл.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Продукт, який під кінець вересня став лідером серед подорожчання – вершкове масло і піднімається в ціні та опускається, все залежить від виробника. Так, олія бренду "Селянське" 72,5% знизилася в ціні з 70,6 грн. до 65,30 грн. за 200 грам. Яготинське 73% подорожчало з 66,14 грн. до 68,46 грн. за 200 грам.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Вартість сметани

А ось сметана бренду "Президент" 15% подорожчала з 37,8 до 39,35 грн за 350 грам. Простонаше 20% підвищилося в ціні з 44,44 грн до 46,0 грн за 340 грам.

Ціни на сметану, скріншот: Minfin
Ціни на сметану, скріншот: Minfin

Нагадаємо, сметана, вершкове масло та молоко: українські супермаркети поділилися свіжими цінами.

Раніше повідомлялося, супермаркети змінили ціни на "борщовий набір": скільки коштує томатна паста, сметана та капуста.

Також, шанс непогано заощадити: українцям показали, які знижки діють у супермаркетах на каву та чай.